Matchmaking 2021

Matchmaking mellan storbolag och startups

Matchmaking mellan storbolag och startups

Matchmaking mellan storbolag och startups

När etablerade företag och offentliga organisationer möter innovativa startups kan de stora behoven omvandlas till ännu större utvecklingsmöjligheter. Att företag, men också offentlig sektor, interagerar med startups är en starkt växande trend i Sverige och globalt.

Ignite Sweden syftar till att katalysera fler samarbeten mellan etablerade företag och Sveriges mest innovativa startups. Samarbetet kan till exempel handla om lösa ett befintligt problem på ett nytt sätt, eller utveckla nya produkter och tjänster tillsammans.

Nu har du möjligheten att matchas med innovativa startups under konferensen Power Circle Summit och SWITCH, framtidsfönstret med fokus på hållbarhet inom ramen för ELFACK. Mötena ska ske via den digitala plattformen Zoom (mer info nedan) på onsdagen den 5 maj.

Första steget är att du anmäler dig till konferensen. Ignite kontaktar sedan dig för en telefonintervju för att kartlägga era viktiga utmaningar som en innovativ startup kan bidra med lösning till. Dessa områden ligger sedan till grund för vilka startups vi bjuder in för att träffa er. Om ni hittar något intressant område att samarbeta med en startup kring erbjuder vi även hjälp att komma igång.

 

Hur går det till?

Steg 1 – Anmäl dig till strategikonferensen Power Circle Summit

Steg 2 – Ignite tar kontakt och erbjuder en intervju kring era behov

Steg 3 – Ignite tar fram en lista med de mest relevanta startup-bolagen för er

Steg 4 – Ignite gör ett slutligt urval gemensamt med er

Steg 5 – Ignite schemalägger 20 minuters möten med de startups ni vill träffa

Digitala möten via Zoom
Vi kommer att använda oss av Zoom för att arrangera matchmaking-mötena. Zoom är gratis att använda och kräver ingen nedladdning. Vi skickar mer instruktioner om Zoom och en zoomlänk för dagen när eventet närmar sig.

Anmälan till matchmakingen är stängd.

För mer information redan idag, vänligen kontakta Ignite Sweden på info@ignitesweden.org.

Energibranschen vilar inte - succé för matchmaking under Power Circle Summit

08 maj / 2020
Krisen till trots kraftsamlar branschen med fokus på innovation och framtid. För andra året i rad arrangerades Ignite Matchmaking i samband med Power Circle Summit. Matchmakingen som ägde rum online samlade inte mindre än 16 stora företag och offentliga organisationer från Sverige och Europa. De träffade 33 svenska startups i 69 skräddarsydda, behovsbaserade möten. – Vi vill att så många svensk…