Röster om och från Power Circle Summit

”Power Circle Summit har ett väldigt proffsigt upplägg, det är varierande och man sitter inte bara och lyssnar. Vi är ju ett energibolag och vill se hur vi kan hjälpa vår kommun. Allt här på konferensen är jätteintressant för vår del och det är även ett bra tillfälle för att nätverka. Vi måste ju bli gröna och här fick man goda idéer om hur. Jag skulle rekommendera Power Circle Summit alla dagar i veckan, detta är nog det största jag har varit på inom Sverige.”
Anders Martinsson, Trollhättan Energi AB

Det har varit en intressant dag kring framtida lösningar. Det bästa med Power Circle Summit är att det finns ett sådant här forum över huvud taget, det är ett uppsving för Svenska Mässan att man även fokuserar på energifrågorna, inte bara på produkterna, utan som sagt även på frågorna inom branschen”.
Susanne Ackeby, STRI AB och David Westerlund, Rejlers Embriq

”Ett fantastiskt bra program! Fantastiskt också att alla kan samlas på ett ställe och diskutera framtiden. Det är otroligt kul att få vara med här och representera ABB. Vi lär oss mycket av alla medverkande. Elfack är otroligt viktig. Det är den största mässan i sitt slag, den sker bara vartannat år. I år ser vi att digitaliseringen verkligen slagit igenom. Vi är stolta över att vara med och föra en dialog med många aktörer på mässan. ”Let’s write the future together” är vår devis på årets mässa. Och vi lever som vi lär. Vi gör det tillsammans.”
Johan Söderström, VD, ABB Sverige

”De största intrycken från deltagarna, när de skulle sätta ord på konferensen, var möjligheter, hållbarhet, innovation, samverkan och samarbete. Helt fantastiskt, tycker jag! Inriktningen var lite annorlunda i år, mer framtidsorienterad. Många talar om hur vi ska anpassa oss till framtiden och de trender som kommer. Då är det naturligtvis jätteviktigt att vi får möta de här bolagen som ligger så långt fram att de inte ens är etablerade på marknaden. Det är superintressant.”
Karin Bodén, moderator, Power Circle Summit

Att vinna Innovationsracet 2020 var verkligen en fjäder i hatten för Celcibus. Tidigare hade vi verkat under radarn för de flesta i industrin, men i och med att vi vunnit Innovationsracet så kunde vi märka att vi hade mer tyngd i våra diskussioner med både potentiella kunder och finansiärer. Det innebar också startskottet på vår uppbyggnad av egna utvecklingsresurser, och rekrytering av starkt FoU team. Prispengarna i Innovationsracet gjorde det också möjligt för oss att anställa en marknadsanalytiker på deltid som har varit värdefull för att hitta både potentiella samarbetspartner och leverantörer.”
Patric Stafshede, CEO, Celcibus AB