Målgrupper

Branschorganisationer och myndigheter. Ta chansen att samla tunga aktörer för utifrån hög strategisk idéhöjd hitta vägen till samsyn och samverkan och driva opinion och förändring.

Beslutsfattare och innovationsstrateger. Träffa kollegor, benchmarka, känn på konkurrensen. Dela insikter, analysera makrotrender och gör er business intelligence på plats.

Akademiker och forskare. Här finns rätt publik för din forskning. En chans att föra ut kunskapen och vara med påverka energibranschen och vår gemensamma framtid. Power Electrification Summit är en konferens där dina idéer och kunskap tas till vara.

Startups och entreprenörer. Trött på folk som inte fattar? På Power Electrification Summit finns de nyfikna och intresserade som letar efter nya partnerskap, nya leverantörer och lovande företag att investera i.

Investerare och angels. Många branscher står inför ett paradigmskifte. Få värdefulla insikter direkt från innersta kretsen och förstå hur makrotrenderna går. Träffa intressanta startups, innovatörer och visionärer.