Power Circle Summit certifierat med Kraftkvinnornas jämställdhetsmärkning

Kraftkvinnorna kan glatt meddela att Power Circle Summit fått Kraftkvinnornas certifiering för jämställt evenemang! Detta betyder att evenemanget har bedömts som jämställt vad gäller sammansättningen av deltagare. Syftet med Kraftkvinnornas jämställdhetsgranskning är att få branschen att prioritera frågan och att skynda på jämställdheten i branschen genom att utmana föreställningen om att det är svårt att hitta kvinnliga branschföreträdare.

Den 4 maj 2021 anordnas strategikonferensen Power Circle Summit. Årets tema är ”Connecting Energy” och konferensen genomförs digitalt med talare från fem kontinenter. Konferensen, som arrangeras av Svenska Mässan, InnoEnergy, Energimyndigheten och Power Circle, bjuder på innovationsrace, inspiration och insikter från energibranschen.


KRAFTKVINNORNA är en förening och ett nätverk som bildades 2015 med syfte att synliggöra och lyfta kompetenta kvinnor i energibranschen och samtidigt motverka bilden av att det är brist på erfarna kvinnor i vår bransch. Läs mer om Kraftkvinnorna och deras arbete här » 

Om Power Circle Summit
Power Circle Summit är en årlig strategikonferens för tankeledande aktörer kring framtidens cirkulära energisamhälle. Här möts beslutsfattare, innovatörer, entreprenörer och strateger för att bilda en kunskapskrets av delade insikter – genom seminarier, diskussioner och interaktiva workshops. Med tydligt fokus på de disruptiva krafterna i ny teknik och växlande opinion strävar Power Circle Summit att vara den ledande tankesmedjan i sitt slag i Norden.

Arrangörer av Power Circle Summit är Svenska Mässan, Power Circle, Energimyndigheten och EIT InnoEnergy. Mer information om konferensen Power Circle Summit finns på pesummit.se.