Konferensprogram 2023

Tema 2023:
Entreprenörskap driver energiomställningen
– men vad är receptet för framgång?

Vi befinner oss i en energiomställning olik någon vi befunnit oss i förut. I Sverige pågår en gemensam kraftsamling från alla samhällsområden för att bli världens första fossilfria välfärdssamhälle – utan att tappa vår ledande position som industri- och exportnation. Enorma konkurrensfördelar väntar de företag som lyckas.

Vad behöver en entreprenörsdriven energiomställning för att lyckas?

När behovet av snabb utveckling gör sig påmint finner vi allt som oftast industrin och entreprenörerna i täten. Och även den här omställningen, av elektrifiering och digitalisering, bygger på att företag och organisationer fortsätter investera i framtida lösningar och system.

På årets konferens djupdyker vi i vad entreprenörer, företag och organisationer behöver för att aktivt driva energiomställningen framåt och vilka insatser som krävs från el- och kraftbranschen för gemensam framgång.

Diskussionen fokuserar på hur satsningarna kan attrahera kapital, rätt teknologipartners och spetskompetens, hur energiinfrastrukturen ska utvecklas i rätt takt och hur man säkrar sina kunder – ofta långt innan marknaden existerar.

Läs mer om Power Electrification Summit »

Arkiv
Denna sida visar ett arkiverat innehåll från tidigare år.

Sökresultat

Sökord